At bo med sin søster

At bo med sin søster

Mille var meget taknemlig. Hendes søster havde taget hende under sine vinger, da hun havde haft brug for et sted at sove i tre uger. Mille havde nemlig endelig fået solgt sin lejlighed, som hun havde haft til salg i et helt år. Men den nye lejlighed, som Mille skulle flytte ind i, ville først være tom tre uger senere. Derfor havde Mille dette slip på tre uger, hvor hun ikke havde noget sted at bo. Heldigvis kunne Mille regne med sin skønne søster louise, som altid var der for hende. Det betød rigtig meget for Mille, og hun sørgede for, at hun viste det hver evig eneste dag over for sin søster.

Søsteren havde dog ikke taget så meget imod al Milles taknemlighed, for hun mente nemlig, at det blot var en naturlig ting, som alle gerne ville gøre for et familiemedlem. Det var Mille dog sikker på ikke var rigtigt. Hun var sikker på, at hun havde en helt særligt skøn søster. Mille elskede Louise meget højt, fordi hun netop var så generøs.

Lidt hjælp her og der

Mens Mille boede hos sin søster, sørgede hun for at hjælpe til, hvor hun nu kunne. Blandt andet havde Mille hjulpet sin søster med at finde frem til hjemmesiden byggestart.dk, hvor hun havde fundet forskellige håndværkertilbud på ting, som hendes søster gerne ville have lavet i huset. Louise havde aldrig været særlig god til det med at være på nettet og finde ud af en computer, så derfor havde Mille med glæde hjulpet hende.

Derudover havde Mille også været sød til at hjælpe til i hverdagen. Flere dage havde hun været sød at handle ind på vejen hjem fra sit arbejde, og så havde hun også lavet mad om aftenen. Det havde Louise sat stor pris på, fordi hun altid selv kom meget sent hjem fra arbejde. På det tidspunkt var hendes energi ikke særlig stor, og derfor var der heller ikke meget overskud til at lave en rigtig god middag.

At bo med sin søster

Mange gode hyggestunder

Det var også blevet til rigtig mange hyggestunder med de to søskende. Det satte Mille rigtig stor pris på. Da de begge boede hjemme hos forældrene, havde de ofte overnattet på hinandens værelser. Så havde de snakket sammen hele natten og havde delt en masse hemmelige ting med hinanden. De havde altid været hinandens bedste veninder, og det havde de prøvet at blive ved med at være. Det havde dog været ret svært for dem, da de havde travlt med hver deres liv.

Nu da de havde boet sammen i tre uger, havde Mille dog sat ekstra stor pris på, at de igen var kommet meget tæt på hinanden. Det betød utrolig meget for hende, at hun havde sin søster så tæt på. De havde altid kendt hinanden, og det var lige før, at de vidste alt om hinanden. Det var rart, når man skulle snakke om personlige ting, hvor man skulle stole meget på den anden for at fortælle bare lidt om det. Det var et helt specielt søsterskab.

You may also like...

Skriv et svar