Bryllup som Kronprinsessens?

Jeg gik forbi min kirke i lørdags. Den er helt fantastisk smuk. Det guddommelige der er i en kirke kommer virkelig til sin ret i denne. Tror faktisk mere det er en katedral end en kirke. Der er flere meter op til loftet, der er lyst og smukt dekoreret med bibelske ting. Der er en fantastisk lyd derinde. Jeg drømmer en dag om at blive gift i lige præcis den kirke. Det ville blive et eventyr uden noget andet. Jeg ville stå der i min smukke kæmpe hvide kjole, med verdens smukkeste mand ventende på mig. Alle de glade gæster i deres smukke tøj, alt imens at koret synger smukke salmer i den overdådige kirke. Jeg kan lige se det hele for mig. Komme ud af de kæmpe store egetræs døre ned af den smukke trappe. Så sætte sig ind, og få en ægte limousine kørsel med al den glans der tilhører. Det ville være fantastisk, så ud i den skønne natur, ud og holde mit drømme bryllup med de bedste venner i verden. Feste hele aften igennem, synge og danse til liveband alt imens stjerne over himlen bare lyser så smukt. Det er en dejlig drøm. Forhåbentlig så sker det en dag. Når jeg har tjent en frygtelig masse penge. Mit prinsesse bryllup er mest af alt på størrelse med Kronprinsesse Marys bryllup. Jeg er sikker på at hendes bryllup kostede lidt mere end 150.000 kr. Men nu behøver jeg selvfølgelig ikke inviteret alt og alle der er noget i Danmark. Jeg kender nu mig selv godt nok til at vide at jeg alligevel ikke ville synes det var så fantastisk være så meget midt punkt. Jeg tror alle piger drømmer om et kæmpe prinsesse bryllup. Men i den virkelig verden, så vil jeg stadig gerne giftes i den helt smukke kirke. Men jeg ville gerne holde en lille intim fest med det tætteste familie og venner. Så leje en smuk have hvor vi i stort telt kunne holde en vidunderlig fest med livemusik og danse hele natten. Uden det skulle være overfint og med alt for mange retters mad og lange kedelige taler. Jeg er altid for aktiv til sådan noget. Jeg ved selv om meget jeg kan komme til at kede mig til folks bryllupper hvis man sidder der og skal igennem 6 retter, og 35 taler og 8 sange. Især hvis det er det samme der bliver sagt gang på gang. Så trækker det bare tænder ud. Det er ikke meningen at brylluppet skal trække ud, det skal være en uforglemmelig dejlig fest med masser af sjov og hygge. Et par få men smukke taler, så skal der være dans og grin for resten, og masser af god kage! Personligt synes jeg at få et live band ud gør en kæmpe forskel. Gode gamle klassikere og et band med liv i giver bare meget mere dans og sjov på gulvet end når man har en dj til at stå spille moderne musik. Traditionelt bryllup er fantastisk!

Bryllup som Kronprinsessens? Bryllup som Kronprinsessens?

You may also like...

Skriv et svar