Cleopatra

Cleopatra

Jeg har længe gerne ville fortælle jer om min hunkat Cleopatra. Hun er en gammel dame på 16 år, og har en mængde særheder og egenart. Ligesom mennesker, kan katte godt blive noget underlige med alderen. 

For lidt og for meget

Cleopatra har altid været absurd glad for vand, og at blive fuldstændig drivvåd. Ikke lige det man forventer at en kat, men så lærer man at lægge låg på akvariet, og lukke badeværelsesdøren når man går i karbad. Begge dele har jeg lært på den hårde måde. Hun elsker ogå at få opmærksomhed – især om natten. Så kommer hun og kradser mig på øjenlågene til jeg vågner og kæler med hende. Selvfølgelig kunne jeg bare lukke døren, men istedet har jeg udviklet en teknik så jeg kan klø hende uden at vågne. Åh ja, og så var der dengang hvor hun blev ved og ved med at trampe på skyl knappen til toilettet og så hoppe ned og forsøge at løfte låget for at se på den malstrøm hun havde kreeret. Det kunne hun selvfølgelig ikke, fordi hun stod på låget. Men tænk at være så fascineret af vand. Skøre kræ. Jeg tog hende med til stranden, og til byens springvand, der holdt hun sin helt egen fest.

Jeg kan huske, hvordan hun gik helt amok, da jeg fik lavet nyt badeværelse. Dels var der en masse håndværkere, som syntes at hun var sød. Dels kan jeg huske, hvor glad hun blev for varmen i gulvet. Det gamle badeværelse trængte til en opstrammer, så jeg fandt en håndværker via byggestart.dk, som kunne klare det for mig. VVS er en af mange ting, som jeg ikke har ret meget styr på. Derfor gav det meget mere mening at indhente nogle vvs tilbud hos byggestart, så jeg kunne få et tilbud med en god pris.

Den store jæger

Når Cleopatra har fanget en edderkop, eller en regnorm , eller en orm så kommer hun hujende og forærer mig gaven som et trofæ. Hvis jeg ikke er hjemme, eller hun ikke kan finde mig, så ligger hun gaven til mig på min hovedpude. Så kan jeg få den når jeg kommer hjem. Det har mere end een gang været en overraskelse for mig, når jeg skulle til at sove. Nogle gange havner de også på det varme gulv i badeværelset. Det er jeg ikke så pjattet med.

 

You may also like...