Danmark får det desværre svært ved EM

Danmark får det desværre svært ved EM

Så er det snart tid til en slutrunde i fodbolden igen. Det er vi jo nogle som der hver andet år ser meget frem til, så det bliver spændende at følge de danske spillere i Ukraine og Polen. Desværre har vi bare været så uheldige med lodtrækningen i år, vi har ellers er rigtig spændende hold. Umiddelbart må det dog ikke siges at være realistisk, at vi kommer videre fra den indledende pulje. Vi er altså i gruppe med de tre stærke nationer; Holland, Portugal og Tyskland. De er alle tre nogle af fodboldklassens helt ”tunge” nationer og de er altså meget svære at bide skeer med. Godt nok endte vi faktisk over Portugal i vores kvalifikationspulje, men derfor er det stadig et meget vanskeligt hold, som er i besiddelse af verdens måske bedste spiller, Cristiano Ronaldo. Holland er Tyskland er bestemt kun på papiret sværere modstandere, der er tale om spillere såsom Robben, Sneijder, van Persie, Gomez, Müller.

Spændende danske hold til EM

Det er faktisk et spændende landshold vi har med til denne slutrunde, så måske at vi alligevel har en lille chance for at skabe noget stort. Vi kan i hvert fald da altid håbe på at hollænderne undervurderer os i den første kamp, de andre to nationer gør nok ikke, hvis vi vel og mærke overrasker mod Holland.

Vi har i år den yngste trup med nogensinde under Morten Olsen. Her trækker især Jores Okore, Christan Eriksen, Daniel Wass, Simon Kjær, Andreas Bjelland og så selvfølgelig Nicklas Bendtner ned i den gennemsnitlige alder.

Danmark får det desværre svært ved EM

At vi har så ung en trup tror jeg kan give et frisk pust i år, man kan komme langt på en frisk kampklar ungdommelig energi.

Gode danske forhold ved slutrunden

Danskernes skulle eftersigende bo et rigtig dejligt sted, på et 5-stjernes hotel. Dette kan man da godt blive lidt misundelig over, men sådan er det jo at være en stjerne. Der er alt hvad de skal bruge på hotellet; spa, dampbad, pool, udsigt, pool, massage og så videre. Det må fedt med sådanne forhold, hvis man bare er vant til ”lille” Danmark, hvor nogle af spillerne har deres daglige gang.

Prøv at forestil dig en ung spiller som til daglig blot bor i en lejebolig Århus – Det må være fedt for sådan en person, at komme til så luksuriøse forhold.

Men selvfølgelig bliver man også træt af alt med tiden og de er der jo som bekendt udelukkende for at præstere godt i turneringen, ikke for at være på badeferie. Men der er formentlig også en logisk sammenhæng imellem gode forhold og mulighederne for at præstere på banen, så det er nok derfor at DBU har valgt at forkæle danskerne.

Jeg læste engang en artikel om at man bliver træt af alt, uanset hvor godt det er og det lød faktisk meget rigtigt. Det vil sige at du også bliver træt af at ligge ved stranden i den lange ende, eller at spise det dyreste fine kød eller drikke den kendteste champagne.

You may also like...

Skriv et svar