Den nye stil!

Den nye stil!

Nu er det jo ikke en sundhedsblog jeg har her, men jeg synes alligevel gerne at jeg vil dele mine erfaringer indenfor den genre. For det sidste års tid har jeg virkelig fået ændret min livsstil og hvem ved, måske kan du blive inspireret til også at gøre det. Det hele startede for omkring et år siden, hvor jeg en dag stod og kiggede på mit spejlbillede og tænkte, at det i hvert fald ikke gik i den gode retning, slet ikke! Jeg var ved at blive tyk og oveni hatten, hostede jeg på en meget grim måde, som følge af mange års rygning. Jeg satte mig to mål. Det første var at jeg ville kvitte tobakken og det andet, at jeg ville i bedre form og ikke mindst, have en krop som jeg ikke blev deprimeret af at kigge på i spejlet.

Rygestoppet

Jeg har været ikke ryger før, altså stoppet med at ryge, og er så begyndt igen. Det betyder også, at jeg har en god idé om, hvordan jeg reagerer når jeg har lyst til nikotin. Jeg fik på en eller anden måde bildt mig selv ind, at det er følelsen af at blive rask. Jeg har brugt en el cigaret og nikotintyggegummi som rygestop midler og jeg må indrømme, at jeg er svært stolt af resultatet. Jeg har i dag været røgfri i 9 måneder og kan mærke en kæmpe forskel på mit helbred. Jeg hoster ikke mere, sover bedre om natten og er i det hele taget, blevet meget mere frisk. Det er det bedste jeg har gjort for mig selv længe!

Vægttab

Den nye stil!

Jeg eksperimenterede med en del forskellige slankekure de første måneder efter jeg havde taget beslutningen om, at starte et mere sundt liv. Jeg prøvede kun at spise proteiner, den der berømte Atkins kur, og så prøvede jeg også 5-2 kuren, som handler om at faste to dage om ugen. Jeg tabte mig af begge dele, men synes at de var trælse på hver deres måde. Jeg fik enorm lyst til brød og pasta og så er det bare ikke rart, at gå rundt og være sulten konstant. Jeg endte med den konklusion, at det uanset hvilken kur man vælger, handler om hvor mange kalorier man indtager. I dag spiser jeg rimelig almindeligt, men bare mindre end jeg gjorde før. Jeg har fået rimelig godt styr på hvor mange kalorier der er i forskellige ting og, hvor mange jeg har brug for. Og så kan man lave mange lækre ting uden for mange kalorier, i for eksempel en blender. Jeg har også lige købt en slowjuicer hos dometech for at fejre at det går så godt. Det lyder måske sært for folk som kender mig det her, jeg elsker jo bacon og fløde, men jeg har også lært at hjemmelavet juice og grøntsager, er det som giver resultater. Og nå ja, så er man vel en maskine nørd, jeg kunne slet ikke stå for det gode tilbud jeg fandt lige her, på domotech.dk. Kig hvis du tør!  

You may also like...