Det er i den grad gået ned af bakke

I de sidste par år, så synes jeg det i den grad er gået ned af bakke. Før i tiden synes jeg, at jeg havde styr på mit liv, men i dag, så ved jeg ikke rigtig om det stadig er tilfældet.

Det store problem i mit liv er pengene. Jeg har simpelthen ikke penge nok til at klare mig gennem hverdagen, hvor der skal betales for både det ene og det andet (glem alt om støtte, det kan jeg ikke få. Det er nemlig slet ikke så let at få som mange går og tror).

Det største økonomiske problem jeg har er mine lån, der i den grad slår bunden ud af min økonomi. Hvis jeg ikke skulle bruge 3000,- kr om måneden på at afdrage på min gæld, så ville alting se noget lysere ud. Men jeg skal afdrage 3000,- kr om måneden, så det er de vilkår jeg må leve med.

Fordi jeg skal bruge så meget af min løn på at afdrage på gælden, så synes jeg det er svært at få hverdagen til at fungere.

Jeg prøver selvfølig at spare hvor jeg kan. Jeg handler ind i Netto fremfor i de dyre supermarkeder, prøver at finde et billigt sted at bo, etc., men lige meget hjælper det. Det er simpelthen næsten for svært at få det hele til at hænge sammen.

Hvis det ikke var fordi jeg snart var færdig med at afdrage på min gæld, så tror jeg, at jeg var blevet desperat for længe siden.

Såvidt jeg kan se, så er der omkring 8 måneder tilbage med afdrag og så er jeg gældfri. Det bliver bedre end juleaften. Jeg kan næste ikke vente til vi når så langt og jeg igen kan trække vejret frit og lade være med at bekymre mig så meget over pengene.

8 måneder er trods alt ikke så længe igen. Faktisk er det kortere tid end der er til sommer, så jeg tror næste år bliver fantastisk. Hvor fantastisk bliver det ikke at gå en tid imøde, hvor jeg bliver gældfri, får flere penge mellem hænderne og solen samtidigt skinner fra en skyfri himmel (hvilket jeg selvfølgelig håber, at den gør).
Det er i den grad gået ned af bakke

Jeg ved ikke om du har prøvet at være tynget af gæld. Men hvis du har, så ved du hvad jeg taler om. Så ved du hvilken stor plage det er og hvor meget man desperat venter på at blive gældfri igen.

I dag, så synes jeg i bagklogskabens klare lys, at jeg aldrig burde have taget nogen som helst lån. Men det kan man jo ikke længere lave om på. I dag, så gælder det om at se fremad og tænke på at der lys forude. Et lys, der blot er 8 måneder væk.
Det er i den grad gået ned af bakke

Måske kan jeg endog få lyset til at rykke endnu tættere på. Det kunne jo være, at jeg kunne stramme mig an og afdrage endnu mere på mit lån end jeg gør lige nu. Det vil selvfølgelig så blive endnu hårdere end det er nu, men tilgengæld vil jeg skulle vente færre end 8 måneder på at blive gældfri!

You may also like...

Skriv et svar