En anderledes ferie

En anderledes ferie

Hvad gør man når man er træt af at tage til de samme strande i de samme lande? Det er der sikkert mange bud på: Spørg på Facebook hvad venner, bekendte og andet godtfolk kan anbefale. Hvad har de prøvet og hvordan var det? Man kan da også tage på rejsemesse og få en masse glittede brochurer med hjem, som har en halv regnskov på samvittigheden. Eller man kan gøre, som vi valgt at gøre: Vi søgte inspiration på internettet. Efter at have surfet rundt et stykke tid, fandt vi en side, som så mere end almindelig spændende ud.

Siden havde en masse anmeldelser af alverdens rejsemål. Den del, som vi fandt særlig interessant, var den, som vel bedst kan beskrives som camping Zoover.

Vi valgte campingferie

Ingen af os havde tidligere været på campingferie. Det havde ikke lige ligget i kortene. Men efter at have læst de mange begejstrede indlæg om campingferiens mange glæder, valgte vi en campingplads i Spanien, som havde særlig mange gode anmeldelser.

Sol, sommer og strand

Vi havde valgt en campingplads i det sydlige Spanien, hvor der skulle være rige muligheder for at få noget sol og dejlig ferie. Ud over, at ingen af os havde prøvet at være på camping, havde ingen af os heller været i Spanien før.

Vi havde lejet en campingvogn for 14 dage. Vi fløj derned – for at køre til det sydlige Spanien var noget mere end vi ville byde os selv og vores lidt mere end halvgamle bil.

Campingpladsen lå i en lille beskyttet vig og havde perfekte badeforhold for familier med mindre børn. Vi havde selv to af slagsen, så det var et af de vigtige paremetre.

En anderledes ferie

Hvor er vores børn?

Der gik da heller ikke længe fra det tidspunkt, hvor vi ankom, til vores unger var ude på campingpladsen. Det var ikke en campingplads af den type, som vores forældre slæbte os med i deres camp-let. Her var der alle mulige tilbud: svømmepøl, minigolf, boldbaner og meget meget mere. Et par kilometer fra campingpladsen var der oven i købet et vandland.

Alle disse herlige tilbud betød, at det egentlig ikke var ret meget vi så til vores unger. De havde fundet en masse legekammerater på campingpladsen. Det er fascinerende at se, hvordan børn – selvom de ikke forstår hinandens sprog, alligevel forstår at kommunikere og få god leg ud af det. 

Campingpladsen levede i høj grad op til de rosende ord, som den havde fået med på vejen. Derfor gik de to uger alt for hurtigt. Vi var derfor alle sammen lidt kede af det, da vi igen skulle vende snuden tilbage mod Danmark. Børnene havde fået en masse kammerater, som de nu skulle skilles fra. De havde så fået hinandens mailadresser, så de kunne holde kontakten vedlige.

Om det bliver camping igen til næste år er ikke helt udelukket. Vi har afsløret os selv i at se campingprogrammer på DK4. Hvis nogen tidligere havde sagt, at vi ville gøre det, ville vi nok bare have sagt, at de måtte have spist noget, som de ikke kunne tåle.

You may also like...

Skriv et svar