Et andet univers

Et andet univers

Så er jeg endelig kommet tilbage efter en hel fantastisk uge i London. Jeg har været ude og opleve London med en rigtig god veninde. Der var ikke nogen af os der tidligere havde været i London og vi var begge forelsket i den engelske stil. Det skal lige siges at den kærlighed til London ikke er forsvundet efter at vi nu har været der – tværtimod. Det har været så sjovt at opleve deres kultur som ligner så meget vores men stadig er noget for sig selv. Det ser ud til at de hygger sig så meget ovre i England. De tager sig rigtig tid til at nyde en kop te i en ellers travl hverdag. Det er noget helt særligt for dem som man ikke ser andre steder.

Nye indtryk

Et andet univers

Som man nu skal som turist, så var vi selvfølgelig rundt og opleve Big Ben og London Eye. Det krævede godt nok lidt overtalelse inden jeg hoppede ind i den høje karrusel. Men det var det hele værd. Det var så flot at se det hele fra London Eye.

Harry Potter

Et andet univers

Nogen som også var helt fantastisk at se – og som jeg havde glædet mig meget til at se – var det Harry Potter-museum som vi var ovre og se. Vi havde forberedt os i god tid og vidste at vi skulle ind på museet. Derfor havde vi afsat hele tre dage inden afrejse til at se alle 8 film om Harry Potter. Det er ikke fordi vi er solide fans af Harry Potter og universet, men det er stadig fascinerende og noget som har givet et indtryk af sit barndom.

Jeg kan så fortælle at det var det hele værd at se 8×3 timers film. Det at kunne genkendte så mange ting inde på museet var rigtig sjovt. Mit indtryk er at der er rigtig mange som har besøgt museet, men jeg vil stadig ikke afsløre for meget om hvad man kan se derinde. Jeg kan bare fortælle at jeg vil anbefale dig at besøge det. Det er vigtigt at købe billetter i god tid, da der er rift om biletterne. Du kan læse mere om det og bestille billetter på deres hjemmeside harrypotterexhibition.com.

Rodehoved

Vi havde en rigtig god tur og jeg har virkelig fået nogle gode minder med hjem. Det eneste som var lidt ærgerligt var at jeg glemte at få min iPhone 5 oplader med hjem fra hotelværelset. Det er typisk mig at glemme sådan noget. Men jeg gætter på at jeg ikke er den eneste som glemmer noget når jeg er ude og rejse. Der er altid meget at holde styr på når man er ude og rejse. Nå, men jeg har altså været nødt til at købe en ny oplader til iPhone 5 hvilket jeg har gjort igennem webshoppen incover.dk. Faktisk har jeg ikke kun købt én denne gang, men hele 3 styk. Da jeg skulle til at købe den ene kom jeg til at tænke over hvor meget nemmere det egentligt er at have flere af dem. Med min statistik over glemte opladere er det vist bedst.

You may also like...