Et klasse ur som kan lidt af hvert

Har du bestemt dig for, at du gerne vil have et digitalur, så kan du med fordel tage et kig på de flere hundrede forskellige modeller, der er at finde i Casios G-shock-serie, da der naturligvis også gemmer sig et ur, der passer til dine forestillinger og krav i denne samling af robuste og slidstærke ure. Mange danskere gør brug af Casios G-shock-ure, når de løber, cykler eller dyrker en anden form for sport, der kan dokumenteres med en tidtagning, da urerne ikke er særlig tunge og derfor ikke føles belastende eller irriterende, når de medtages på en cykel- eller løbetur. Dog er der naturligvis også en række danskere, der er så glade for deres G-shock ur, at de bruger det til dagligt. Uanset om du leder efter et digitalur til sportslige aktiviteter eller til hverdagsbrug, så finder du med garanti et passende ur i blandt de mange forskellige G-shock-modeller. 

Er selv en god løber 

Et klasse ur som kan lidt af hvert

Da jeg selv løber meget og er igang med at træne op til et halvmarathon, så er jeg nødt til at holde øje med hvor meget jeg forbedre mig i løbet af det næste stykke tid. Til at gøre dette har jeg købt et CASIO G-SHOCK – GA-100-1A1ER, der er et flot, sort og slidstærk digitalur, der ikke er skamfuldt at have om håndleddet. Da jeg har en større ursamling, så bruger jeg dog ikke mit CASIO G-SHOCK – GA-100-1A1ER til dagligt, men hvis jeg ikke havde haft andre ure, så havde jeg dog ikke haft nogle problemer med at gøre det, da det er et flot og moderne ur. 

Man kan sagtens bruge uret til meget andet en sport 

Et klasse ur som kan lidt af hvert

Først og fremmest er det vigtigt at vide at dette ur kan en masse som man sagtens kan bruge til have at have på i byen eller bare til hverdags brug. Fordi uret har en masse fede detaljer i designet som er med til at trække en masse opmærksomhed til din arm. Derudover er uret også rigtig praktisk fordi det er jo er lavet til at dyrke sport som kræver en vis robust hed. Ens rem kommer aldrig til at lugte af sved, ligesom man ofte kan opleve det med et ur med f.eks. en læderrem. Her vil ens urrem automatisk komme til at lugte af sved efter et stykke tid alt afhængigt af hvor tit man har uret på. Men dette ur har en urrem i resin som altså ikke kommer til at lugte. At remmen er lavet i resin betyder at uret er lavet i gummi og belagt med hård lak. Dette er med til at gøre uret fleksibelt og samtidig vand og sved afvisende. Dette er jo en kæmpe fordel hvis man bruger det til at dykke, man kan måske godt kalde det et must frem for en fordel hvis man dykker. Men hvis man bruger det til hverdag er det jo også en fordel at det ikke kommer til at lugte, jeg er i hvert fald utrolig glad for at jeg kan spille fodbold med det på uden at jeg skal købe ny rem dagen efter. 

You may also like...

Skriv et svar