Find det rette kontorhotel i København

I København finder du mange kontorhoteller. Så hvis du er på udkig efter kontorleje, vil der sikkert også være et kontorhotel i København, der matcher dine behov og din økonomi.

Som erhvervsdrivende er der mange fordele ved at leje sig ind på et kontorhotel. Alle kontorhoteller tilbyder en lang række faciliteter, som gør det nemmere for dig at koncentrere dig om det vigtige – nemlig din forretning. I receptionen sidder professionelt personale, der står klar til at hjælpe dig og modtager dine gæster med et smil. Du får et fuldtudstyret skrivebord, internet, rengøring, adgang til kantine og frokostordning og meget mere.

Lokaler

Inden du beslutter dig for, hvor dit fremtidige kontor skal ligge, er der nogle overvejelser du skal gøre dig. Først og fremmest er der nogle økonomiske aspekter, du skal overveje. Ligesom hvis du som privatperson skal ud og købe en lejlighed i København, vil du opleve at priserne på kontorer i centrum af København – fx tæt på Strøget, Kgs. Nytorv og Nørreport Station – er væsentlig dyrere per kvadratmeter end, hvis du skal leje et kontor i en forstad til København – fx i Ballerup, Albertslund eller Søborg. Afhængig af din virksomhed, vil det måske være en fordel for dig at leje et kontor i udkanten af København fremfor i centrum. Det kan være, at du selv bor lidt udenfor København og ønsker at have kortere transporttid til arbejde eller det kan være, at dine kunder og potentielle kunder ligger i en bestemt forstad til København og i så fald, vil det være en fordel at være tæt på kunderne i hverdagen. Men hvis du ønsker, at din virksomhed skal ligge i centrum af pulserende København og du ønsker en attraktiv beliggenhed, hvor du ikke går på kompromis med noget og har kort afstand til både cafeer, butikker, metro og tog, så skal du gå efter et kontorhotel i centrum af København.

 

Her kan du se en oversigt over alle Regus’ kontorhoteller i København, mon ikke der er en beliggenhed, der matcher dit behov?

 

Når du har valgt netop den beliggenhed, der er rigtig for dig og din virksomhed, skal du overveje, hvordan du arbejder bedst. Er det i et stort åbent kontormiljø eller i privat kontor? Nogle får energi af, at sidde og arbejde tæt sammen med andre, mens andre synes at det er forstyrrende og foretrækker stilhed for at kunne koncentrere sig.