Grydestegt kylling med skilt sovs og agurkesalat

Hele familien har nydt min dejlige mormor middag. Vi prøver at leve nogenlunde sundt og varieret, men engang imellem er det bare skønt at gå retro, mindes gamle dage og blæse på kalorietabeller og fedtindhold. Alle ungerne er komemt hjem med deres kæreste og mit allerførste barnebarn. Det har været en rigtig hyggelig søndag, med frokost præcis som dengang jeg var barn. Grydestegt kylling med skilt sovs og hjemmelavet agurkesalat. Som udearbejdende bedstmor er det ikke altid at jeg har – eller rettere tager mig tiden til at lave al maden fra bunden. Heldigvis er vi en familie der har meget andet tilfælles end mad, men idag skulle det være, så det var sådan at det blev.

Jeg havde også noget at fortælle dem. Jeg har besluttet, at jeg vil sætte huset, børnenes barndomshjem til salg. Det har ikke været nogen nem beslutning, men heldigvis forstod de det alle sammen og støttede mig i mit valg. Efter at min mand Henning gik bort, er ejendommen blevet alt for stor og ensom for mig. Jeg er ikke fyldt 60 år endnu, så der er stadigvæk mange gode år i mig endnu (forhåbentligt). Derfor vil jeg gerne have en lille, men moderne andelsbolig inde i byen, Det vil give mig langt mere frihed i dagligdagen. Jeg behøver ikke længere nogen stor have eller 170 m2, Jeg vil ikke være ensom, jeg vil bare videre med mit liv. www.boligportal.dk er et godt bud på hvem der kan hjælpe mig med at sælg processen. Når først jeg er af med huset, som forøvrigt er fuldstændig betalt ud, så er jeg fri og kan gøre hvad jeg vil. Der bliver rigelig penge til at finde min nye drømmebolig. Et nyt hjem, en ny drøm. Før det endelige køb spørger jeg selvfølgelig mine store, dejlige unger hvad de synes. En familie er bundet sammen på godt og ondt. Heldigvis mest godt.

Grydestegt kylling med skilt sovs og agurkesalat

For vi har jo været igennem meget sammen. Sammenholdet er større end nogensinde før, det samme er kærligheden. Uden min dejlige familie ville jeg ikke være den jeg er i dag, og det er jeg dem evigt taknemmelig for. Familien har hjulpet mig igennem den største sorg, og op af de dybeste, sorte huller. Tit hører man om børn der siger at de skylder deres forældre alt – jeg vil sige at jeg skylder mine børn alt. 

Grydestegt kylling med skilt sovs og agurkesalat

I medgang og modgang

Man vælger ikke selv sin familie. Og derfor bruger jeg gerne en søndag en gang imellem til at forberede et lækkert måltid til mine nære og kære. Mad er lig følelsder, og til mine børn er kun det bedste godt nok. Jeg elsker dem bare. Kærlighed kan ikke spises, bevises, måles eller vejes. Den er der bare – eller også er den ikke. Jeg har været heldig at opleve den helt store kærlighed en gang i mit liv. Ikke endnu, men en dag er jeg måske klar til at møde den igen. Jeg har stadigvæk så meget at give af, at jeg hellere vil dele mig selv og dele ud af mig selv.

You may also like...