Hjælp til min far

Hjælp til min far

Jeg har verdens dejligste far, det er der slet ingen tvivl om. Min far Svend kunne simpelthen ikke være bedre. Jeg elsker ham over alt på jorden, og heldigvis ved han det godt. Siden jeg var helt lille, har jeg været alene med min far. Jeg kan faktisk næsten ikke huske min mor. Min mor omkom i en ulykke, hvor hun kørte galt på en knallert. Det var en meget ulykkelig situation, og jeg ved, at min far har været ked af det i mange år.

Heldigvis er han videre. Det er også mange år siden, og jeg er glad for, at han har det godt i dag. Jeg glæder mig hver gang, han kommer og fortæller om noget nyt og spændende, som han har oplevet. Det betyder meget for mig, at han har et rigt liv. Det behøver slet ikke være på samme måde som mit, for jeg drøner rundt til en masse sociale komsammener, og det ved jeg, at min far ikke bryder sig om.

Hjælp til min far

Huset er helligt

Noget, som min far bruger rigtig lang tid på, er hans hus. Han har altid boet det samme sted, og jeg er sikker på, at han vil blive der for altid. Det er rigtig skønt for mig, for jeg er glad for at kunne komme hjem til mit barndomshjem, når jeg har lyst. Jeg har så mange gode minder fra det hus, og jeg er glad for, at jeg kan bevare dem ikke kun mentalt.

Min far synes næsten, at huset er helligt. Jeg har aldrig et nogen, der tager sig så meget af sit hus. Min far er dog også en handy man, så det er ikke noget problem for ham. Han maler, hamrer, saver og banker næsten hver eneste dag. Haven står også altid helt skarpt, og det glæder mig rigtig meget. Haveinteressen har jeg nemlig også, så det kan vi bruge lang tid på sammen.

For nylig begyndte min far at snakke om, at han gerne ville have et tilbud på et nyt tag til huset. Det trængte nemlig, og han kunne ikke overskue den opgave selv.

Lidt hjælp for en middag

Jeg fortalte min far, at han kunne hente forskellige tilbud på internettet. Jeg ved, at min far ikke er en haj til det med computere, så jeg foreslog, at jeg kom forbi en dag og hjalp ham. Det ville han meget gerne have, for han ville gerne, hvis taget kunne blive ordnet snart. Så ville hele huset nemlig igen være kørende med alting.

Det endte med, at min far inviterede mig på middag. Han havde hentet nye kartofler i haven og grillede en stor bøf. Til det fik vi et lækkert glas rødvin. Derefter stod den på jordbær fra egen haven. Og så lige et skvæt mælk over jordbærrene. Det var virkelig en lækker middag, og så var vi klar til at kigge på tilbud på nettet. Min far fandt derfor den bærbare computer frem, som jeg havde givet ham for et par år siden. Selvom han ikke kan mange ting på den, så ved jeg, at han elsker at spille syvkabale på den.

You may also like...

Skriv et svar