Hjemmeerhverv er skønt

Hjemmeerhverv er skønt

Vi knokler igennem hele vores liv. For at tjene penge. Nogen tjener penge for at overleve, andre for at leve. Men ikke desto mindre, vil vi alle sammen rigtig gerne spare mest mulige penge.  Det er vel egentlig ikke særlig svært at sætte sig ind i. Vi arbejder hårdt for vores penge. Vi betaler pæn del af vores løn i skat, for at lave i trygt samfund, fyldt med gode og gratis hjælp. Vi nyder alle sammen godt af goderne. Men derfor vil vi også gerne få mest muligt ud af de penge vi har tilbage. Vi handler billigt ind, spare på dagligforbrugs varer. Hvorfor betale 23,95 kr. for en shampoo man kan få på tilbud til 10 kr.?

Vi bruger internettet til at sammenligne priser, der er gang i en konstant priskrig. Forbrugerne presser prisen mere og mere. Vi er ikke vilde med at betale overpriser for noget. Vi har arbejdet hårdt for hver en krone, så vil vi også gerne have mest muligt for vores penge.

Min mand og jeg har valgt at blive selvstændige. Jeg har fortsat et deltids job, så vi er sikret der er penge til huslejen, så vi har tag over hovedet til hver en tid.

Min mand bruger al sin tid på at fører vores drøm ud i virkeligheden. Vi knokler hårdt for at få det hele til at gå som det skal. Vi har det som så mange andre, vi vil nødig betale overpris for noget. Derfor har vi brugt Agera.dk til at hjælpe os med at finde et godt tilbud til de services vi skal bruge i vores virksomhed.

Jeg håber meget at vores virksomhed vil overleve de første hårde år. Det er en årelang drøm vi begge to har haft siden vi var børn. Vi har altid grinet af at vi begge har gået med den samme barndoms drøm.

Jeg håber meget det vil kunne lade sig gøre. Det eneste vi er uenige om er placeringen af vores erhvervslokaler. Min mand vil gerne have et kontor inde i byen, fordi at han mener adressen er vigtig, fordi man kommer lidt væk fra hjemmet, og man ikke tager sig selv i at gå ned og arbejde på en søndag.

Jeg kan godt forstå hans teori. Men vi bor i et hus med plads til erhverv i, vi bor tæt på indre by. Det ville være skønt at have sit arbejde tæt på hjemmet. Så kan vi nemmere arbejde over, men slippe for den åndsvage trafik. Vi skal nok komme væk fra hjemmet, for en stor del af vores arbejde ligger i at kører ud til kunder. Heldigvis for mig, har jeg til at starte med fået min vilje. Indtil at vi har opbygget en ordentlig kundekreds og firmaet kører derud af, så bruger vi vores erhvervslokaler i vores hjem. Så må jeg bare krydse mine fingre og håbe på at min mand kommer til at elske den ide. For det er dejligt kunne spise frokost i haven om sommeren, når man er på arbejde.  

Hjemmeerhverv er skønt

You may also like...

Skriv et svar