Hvad er der gået galt?

Hvad er der gået galt?

Hvis du nogensinde har kigget dig i spejlet og tænk over hvad der er gået galt, så er du ikke alene. Der er rigtig mange af os, der i dag kæmper med nogle store vægtproblemer. Så store problemer, at det pludselig er blevet svært at passe helt almindeligt tøj.

Men hvad skal man så gøre, hvis man ikke længere kan passe helt almindeligt tøj? Det duer jo ikke at gå rundt uden tøj på, så man bliver nødt til at gøre et eller andet.

Hvad jeg anbefaler er, at man indrømmer overfor sig selv at man er blevet for fed. Og når man så har gjort det, så indrømmer man også overfor sig selv, at det nok er tid til at man finder noget tøj, der har en passende stor størrelse.

Det kan være svært at indrømme for sig selv, at det står sådan til, men det er ikke umuligt. Og hvis det kan hjælpe en lidt på vej, så kan man jo prøve at huske på at man bestemt ikke er alene. Såvidt jeg husker, så er det nemlig i dag 30% den voksne danske befolkning der er overvægtige.

Efter man har indrømmet disse ting for sig selv, så må turen gå mod en tøjbutik, hvor man kan købe tøj i passende store størrelser. Men modsat hvad du måske tror, så er der ingen grund til at finde en sådan tøjbutik i det virkelige liv.

I stedet, så anbefaler jeg, at man prøver at finde en tøj butik med tøj i store størrelser på nettet. Det er nemlig både nemmere og billigere at købe tøj på nettet - og når du gør det, så behøver du ikke se nogen slanke og smukke ekspedienter i øjnene (hvilket kan være et problem når man selv vejer for meget).

Hvis du er i tvivl om hvad for noget tøj du skal købe og hvor du skal gøre det, så anbefaler jeg pointen.dk. Denne side gennemsøger såvidt jeg kan se udvalget i en hel masse tøjbutikker (fx. bluser), så du hurtigt og let kan se det hele på en gang. Derved sparer du en masse tid og forhåbentlig også en masse penge (da du jo let kan sammeligne priserne og se hvor du kan købe dit favorittøj så billigt som muligt).

Hvad er der gået galt?Hvad du ikke må gøre er at lade stå til og lade som om du ikke har et problem. Det har du og der skal gøres noget ved. Hvis du ikke har noget tøj du kan passe og som du føler dig veltilpas i, så er du hurtigt på vej ud af en glidebane, hvor du måske ikke har lyst til at komme ud og møde andre mennesker, etc.

Det kan være at du tænker at du kan løse problemet ved at tage dig selv i nakken og gå på slankekur, men som du nok selv kan se, så er det ikke nogen holdbar strategi lige nu og her.

Det tager tid at tabe sig, så en slankekur løser ikke dit problem lige nu og her. I stedet, så er der kun et og gøre lige nu og her - og det er at finde noget tøj du kan passe.

You may also like...

Skriv et svar