Hyggelig aftensmad

Laura sad og skovlede forårsruller i sig, mens hun drak en tår af sin Cola Zero en gang i mellem. Hun var simpelthen så sulten, tørstig og træt. Hun havde haft en lang dag på arbejdet i den børnehave, som hun ellers elskede så højt. Det var heller ikke, fordi hun var træt af hverken den eller børnene. I dag havde der bare været flere af de andre pædagoger, der havde været syge. Og når børnehaven var ramt af sygdom, så var der ikke tid til at være der ordentligt for børnene. Det kunne godt irritere hende, for hun elskede ellers pædagogik, og det at tage sig god tid til tingene var noget, som hun holdt rigtig meget af.

En at læsse af op

I mellem forårsrullerne fik hun fortalt en hel masse om den lange arbejdsdag til sin kæreste. Han lyttede tålmodigt, mens han sad og pillede rejer og dyppede dem i karry. Lauras kæreste havde altid været god til bare at lytte og komme med støttende kommentarer. Det var noget, der virkelig betød meget for hende. Hun kunne altid læsse af på ham, og det var ligegyldigt, om det var små eller store ting. Hun vidste bare, at han altid var der for hende.

Det samme var hun selvfølgelig også for ham. Efter deres syv år sammen var de virkelig blevet et fast par. De boede sammen, og det havde de gjort i tre år. Alligevel var gnisten der stadig, og det var på fuld styrke. Hun mærkede altid sommerfugle i maven, når hun så på ham, eller når han helt uventet smilede til hende.

Hyggelig aftensmad

Hun stoppede sine brokkerier over dagen, og hun begyndte i stedet at fortælle om en sød lille dreng henne i børnehaven, der havde insisteret på at kalde hende for blomst hele dagen. Hun havde ikke sagt noget til det, for hun havde syntes, at det var så sødt. Selvom det egentlig også var ret fjollet, og som voksen burde hun nok have lært ham, at man altså skal tale korrekt til folk og kalde dem deres navne – absolut ikke øgenavne. Men det måtte jo blive en anden dag.

Kærestens dag

Laura spurgte derefter sin kæreste, hvad han havde fået dagen til at gå med. Hun vidste godt, at han læste en hel del, fordi han var studerende, men somme tider fandt han også på andre ting. I dag havde han for eksempel fundet en god side på nettet, nemlig billigvvs, hvor de kunne købe billige vvs-artikler til køkkenet. Han vidste godt, at hun længe havde ønsket sig en anden vandhane, for den de havde var grøn, og det passede ikke ind i deres nuværende køkken. Han havde derfor fundet nogle forskellige frem, som de sammen kunne kigge på, og så kunne de vælge, hvilken det skulle være.

Hyggelig aftensmad

Det blev Laura glad for at høre. Så blev enden på en meget lang, travl og stresset dag alligevel god. Og da kæresten så foreslog, at han skulle give hende en massage, så blev det bare ikke bedre. Laura var glad.

You may also like...

Skriv et svar