Ikke så galt endda

Henover julen blev min familie og jeg enige om, at vi fortjente en stor, ekstra julegave. En julegave, som kunne holde i mange år. Året havde nemlig budt på mange udfordringer, som vi alle havde overvundet. Det havde ikke været nemt, men vi havde holdt sammen som familie. Vi brugte juledagene til at finde ud af, hvad det kunne være. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at der kom mange forslag på bordet: Krydstogt i Caribien, Safari i afrika, Daseferie i Thailand og meget mere. Det var påfaldende, hvor mange gange rejser blev nævnt. Der var åbenbart en enighed om, at vi skulle have nogle gode oplevelser.

Dommen

Efter en del talen frem og tilbage blev det en tur til Afrika med Tembo Safari, der løb af med sejren. Begrundelsen var, at det andet var lidt for velfriseret. At dase og spise lækker mad kan vi også gøre i Danmark. Men hvor tit er det lige, at man ser løver, elefanter, tigre og gnuer komme løbende, snigende eller galopperende rundt i vores stille købstad. Vi blev enige om, at vi vist havde premieren på sådan en oplevelse til gode. Så vi fandt vores rejse. Faktisk fandt vi noget spændende inspiration et helt andet sted: Her.

Nu gælder det så om at tøjle utålmodigheden. Det er ikke nemt, for det er jo formodentlig vores livs rejse, der ligger og venter i horisonten. Selv mine teenagetøser er helt kulrede. De har hver deres centimetermål på deres værelser, som de klipper af, hver morgen. 

Ikke så galt endda

Indtil jeg var inde på Tembo Safaris hjemmeside havde jeg en eller anden overbevisning, der fortalte mig, at safari i Afrika var noget, som var forbeholdt den rigeste procent af Danmark. Jeg blev dog positivt overrasket. Selvfølgelig er det dyrere end de endagsture til Tyskland, som man kunne få engang. Jeg satser da også på, at oplevelsen ved at tage på safari til Afrika er noget større end at kæmpe med en række kampberedte pensionister eller teenagere om de sidste rammer Paderborn. Det er længe siden jeg har været på sådan en tur til Tyskland og kan ærligt sige, at det ikke er noget jeg savner.

 

You may also like...