IT er krævet i fremtiden

IT er krævet i fremtiden

Jeg snakkede i dag med min far, som efterhånden er ved at komme godt op i alderen og han er ikke på samme måde vant til at interagere med teknik og nutidens teknologiske muligheder, hvilket derfor af og til kan være en udfordring – derfor hjælper jeg ham da også indimellem, når der er behov for dette. Det kan også have noget at gøre med at han er vvs mand og har sit eget firma, som laver vvs-arbejde på både amager og københavn.

Men grunden til at jeg skriver dette indlæg, det er fordi at han ikke rigtig gider at sidde foran skærmen, han vil i stedet hellere ud og bruge kroppen ved for eksempel at grave ud i kælderen eller andet arbejde. Han elsker at lave fysisk arbejde og dette nyder vvs firma på amager da også godt af, da han går meget op i sit job og også nyder det til fulde. Du kan finde vvs på amager her.

Udfordringen er lidt at man altså bliver nødt til at kunne bruge teknologi nu om dage, ellers bliver man jo nærmest udstødt af samfundet og dette kan altså komme til at ramme en del mennesker her i den kommende tid og dette er altså hvad enten man har job som vvs amager eller ej.

Træt af utilsigtede handlinger

Det seneste som han var blevet træt af, det var at han ”var kommet til” at udfylde en lokkende konkurrence på internettet, så han kunne vinde en eller anden drømmerejse. I og med at han gør dette, så vil han samtidig også acceptere at de må ringe ham op og stille ham nogle spørgsmål baseret på det som han har udfyldt. Siden han udfyldte konkurrencen har han derfor modtaget adskille opkaldt fra diverse firmaer, som vil sælge ham et eller andet og dette er han godt træt af. Det er selvfølgelig hans egen skyld, men sådan går det når man ikke er vant til at sidde ved computeren – så bliver man hurtigt lokket til noget, som man senere ikke er klar over kan få nogle konsekvenser. Nu er konsekvenser måske et lidt hårdt ord, det er jo bare nogle opringninger, men princippet er det samme.

Jeg har selv oplevet lidt af det samme

For jeg overvejer at tage på sprogskole her i den kommende tid og derfor klikkede jeg lidt rundt på nettet og så hvad der var af muligheder. Jeg bestilte så nogle kataloger på de forskellige sider, da jeg synes det er meget rart at sidde med et fysisk papir og bladre rundt i. Det som jeg dog også oplevede her, det var at jeg efterfølgende fik en masse henvendelser fra de respektive firmaer, som alle ønskede at sælge mig noget. De var selvfølgelig dejligt venlige osv. og det var også fint, men det var alligevel lidt for meget til min smag – men det virker jo sikkert og det er jo så godt for dem.

IT er krævet i fremtiden

Det var faktisk alt for mig i dag med dette indlæg, da jeg nu skal afsted til fodboldtræning og dette ser jeg faktisk meget frem til, da jeg har været skadet i de sidste to uger, men nu forhåbentlig kan spille med bold igen. 

You may also like...