Matas og deres produkter

Matas er Danmarks største kosmetikforretning og hver gang man mangler en bestemt creme, parfume eller deodorant søger det danske individ næsten altid over til Matas. Matas sælger et bredt udvalg af produkter, som alle har til gavn at hjælpe danskerne i hverdagen. Matas’ blå og simple design har dannet rammerne for en kæmpe kæde med stor succes, hvilket kun er væligt modtaget af den danske befolkning. Matas søde imødekommende personale er også med til at danne fundament for kæden samtidig med deres gavekort til fornøjelser og fødselsdage.

Jeg er også selv stor kunde hos Matas og har handlet ved dem i mange år. Jeg er selv teenager på nuværende tidspunkt og derfor er det også relevant for mig at der findes en butik, som netop Matas, fordi man får mange problemer i puberteten og især med huden. Jeg har selv prøvet diverse cremer fra Matas fordi min hud lider af både acne og har også tendens til at blive tør. Derefter prøvede jeg nogle af Matas produkter og fik det meget bedre med min egen psyke og selvtillid. Matas har simpelthen bare et så stort udvalg af produkter at man næsten altid kan finde det man står og mangler. For lidt siden stod jeg inde i byen midt om vinteren og fik enormt tørre læber. Faktisk så tørre læber at de begyndte at spække og gøre ondt, så jeg søgte tilflugt i Matas. Medarbejderen henviste mig til et af de nyere produkter som netop var kommet på markedet. Det var en læbepomade som både beskyttede mod kulde, mod sol og dertil helbredte den også spækkerne i læben.

Matas og deres produkter

Der var også engang en anden episode, hvor jeg skulle til fest på mit gymnasium. Det var galla-fest og jeg havde set frem til festen i rigtig lang tid. Jeg havde fundet mig en sød partner og glædede mig til at feste igennem og have en hyggelig aften. Desværre vågnede jeg op om morgenen med en kæmpe bums og vidste ikke, hvad jeg skulle gøre for at komme af med den. Jeg søgte hurtigt tilflugt på nettet, hvor jeg fandt et forum, som diskuterede mulighederne for at få fjernet bumser. Der var nogle som rådede mig til at putte tandpasta på bumsen, fordi den derved ville tørre ud og være mindre synlig om aftenen til festen. Der var også nogle som sagde, at jeg skulle gå på apoteket og købe noget creme men virkningen ville dog først virke nogle dage efter. Det endte med jeg tog ind til byen med en hue langt nede om panden og gik ind i Matas. Her gav ekspedienten mig en creme, som hun lovede mig ville virke hurtigt og smertefrit. Om aftenen var bumsen der desværre stadig men den var mindsket markant, hvilket jeg var vældig tilfreds med. Min gallapartner nævnte det heller ikke på noget tidspunkt, så jeg tror måske ikke det var så slemt, som jeg selv havde gjort problemet til. Aftenen var en kæmpe succes og jeg havde det sjov og glemte alt om bumsen.

Matas og deres produkter

You may also like...

Skriv et svar