Matas og mig

www.matas.dk – min absolutte yndlingsbutik på nettet. Her kan jeg købe alt fra neglelak i alle regnbuens farver til stuff til min elskede hund, Bølle. De bringer et lige til døren, så anstrengelserne er minimale fra min side. Jeg ved, at det er kvalitet der holder. Det er egentlig ikke fordi jeg er doven – tværtimod. Jeg arbejder så meget at den er en fed hjælp for mig at jeg ikke behøver at gå ned i den fysiske butik (selv om jeg nyder hvert eneste besøg) – men at jeg kan vente på at dumper ind i postkassen. Eller hvis jeg har købt så meget at der ikke er plads, som jeg jævnligt kommer til i døgnboksen, så jeg kan afhente de skønne pakker når det passer mig. Det er service der vil noget.

Selv når jeg er i vores sommerhus i Sverige kan jeg få alt fra myggespray og sollotion til affugter eller lakrids bragt. Alt til min bekvemmelighed. For på ødegården, som vi for sjov kalder den – det er ikke en rigtig ødegård, den ligger bare langt fra alfarvej og der er 17 km til nærmeste by, er det temmelig besværligt at få noget som helst. Jeg skal køre efter alt – eller lade være. Det er det jeg elsker ved stedet, det der giver det sjæl. Her er fred og ro fra hverdagens stress og møje. Her slapper jeg af og lader mine batterier op igen. Det er her jeg bliver klar til endnu en uge, endnu en måned i trædemøllen. Det er ikke altid jeg kommer derop så ofte som jeg gerne vil. Dels fordi jeg har så mange andre gøremål, og dels fordi at ungrene altid gerne vil med. Jeg nyder selvfølgelig at være sammen med mine børn, men mest af alt nyder jeg at have dette ene sted for mig selv. Her kan jeg tie stille og tænke tanker i timevis, dagevis. Du tror sikkert ikke på at jeg kan holde mund, for jeg plejer at være noget af et sludrechartol – men det kan jeg – og jeg elsker det.

Yin og Yang

 

Matas og mig

For ligesom Yin og Yang er osse jeg min egen modsætning. Selv om jeg i bund og grund er et simpelt (i ordets bedste forstand, altså) menneske, har jeg mine egne engle og dæmoner. Jeg har kampe, usikkerhed og generthed med i bagagen som næsten alle andre jeg kender. Men jeg skilter ikke med det. Jeg har et udadvendt job med fart på, men finder stor glæde og fred i at meditere. Jeg elsker de stille stunder – jo ældre jeg bliver – jo højere. Men fart og spænding har altid været min store passion. Jeg kan lide genkendlighed, men elsker variation. Det lyder som om jeg er besværlig men det er jeg ikke. Jeg er bare håbløst forelsket i livet.

Matas og mig

Dette liv som er mig givet til at leve efter min bedste evne. Jeg agter at få så meget som overhovedet muligt ud af det. Jeg vil ikke dø ung og være et smukt lig. Jeg vil være gammel, rynket og have så mange erfaringer med i bagagen som overhovedet muligt.

You may also like...