Med miinto sitger indkøbsglæden

Så er der mulighed for det nye tøj

Fra København, Glostrup, Hornslet, Slagelse og Holstebro behøver du ikke mere gå glip af det tøj du så på, da du var forbi den rigtige butik. Nu kan du få det uden at behøve at vende tilbage til butikken.
Med miinto’s stærke løsning kan du nemlig nu bestille tøjet online, som du faldt for på din tur forbi. Miinto er simpelthen Skandinaviens største online tøjbutik
Det har været en stærk løsning i Danmark og i Skandinavien. Men nu gælder det ikke bare dine tur rundt i Danmark og det øvrige Skandinavien. Nu kan du også få glæde af de fund, du opdagede på din tur til Irland. Nu åbnes der nemlig her, så nu kan du købe tøjet du ikke kunne have med hjem i kufferten fra Irland. Bare gå til miinto’s irske afdeling på nettet og du kan sikre dig det lækre fund fra turen.

Miinto på nettet

miinto’s sider på nettet finder du ikke bare alle mulige lækre tøjmuligheder, du kan også på de særlige sider imintoyou få gode hints fra redaktørerne Pernille Theisbæk og Louise Lehrmann, sangerne Christopher, Joey Moe og Saseline Sørensen, bordtennisspilleren Michal Maze og tv-værten Adam Duvå Hall.
Du kan få et indblik i deres garderobe og se interviews med dem. Det er bare så spændende.

Hvilke tilbud

Når du først får øjnene op for det store væld af tilbud du får gennem miinto, ja så er der stor risiko for at ville købe ikke bare en gang men flere gange.
Der er dame, herre, børnetøj og til sport, ja der er faktisk mere end 83 000 forskellige produkter.
Der er mange af de virkelig imponerende brands repræsenteret bare tænk på brands som Benedikte Utzon, Hub Footwear, Nialaya, Jones+Jones, ja fortsæt bare listen. Det er faktisk synd at nævne navne, for man vil egentlig ikke udelukke nogle.
Er det en lækker brand, så kan du finde den blandt de knap 3 500 brands på miinto i Danmark, Skandinavien og nu også Irland.
Og så er der endda det særlige Outlet tilbud, hvor de sættes varer til salg med op til 70% rabat.

Med miinto sitger indkøbsglæden

Og der er tryghed

Ved køb på miinto’s online løsning er der altid 14 dages fuld returret og der er endda gratis telefonsupport.

Ja vennerne er ikke i tvivl

Birte, Hans, Solvej og Rolf er aldrig i tvivl. De rejser alle meget rundt i Danmark, Norge, Irland og andre lande. For dem er det fast tradition at rejsen først er rigtig slut, når det tøj de så på, og købte nogle få dele af på turen, igen findes på miinto’s sider og bliver bestilt. Så føler de virkelig at de får en forlænget rejseoplevelse, som de kan nyde i fællesskab, når der bærer tøjet til deres fælles sammenkomster.
De overvejer faktisk om de i fællesskab med mennesker, der har været i de samme lande en eller flere gange, skal starte en gruppe af mennesker så man kan holde miinto sammenkomster og sammen fejre det lækre tøj. Det kunne virkelig være festligt og spændende at se alle de mange kombinationsmuligheder.

 

 

 

Med miinto sitger indkøbsglæden 

You may also like...

Skriv et svar