Med vinden i ryggen

Med vinden i ryggen

Et livsafsnit er afsluttet for mig. Det var på mange punkter et meget godt afsnit. Til sidst var det ikke så godt. Da min kone blev syg, var det ret hård. Hun har nu fået fred og jeg er nu alene. I dag er sidste dag i min ejerbolig. Om kort tid kommer flyttemændene efter mine flyttekasser. Jeg sidder her og gør status over mit liv indtil nu. Lene og jeg havde mange gode år sammen, som jeg vil bevare i mit hjerte. Sygdommen gjorde, at hun blev revet alt for tidligt bort. Alle de tanker og ideer, som vi havde om, hvad vi skulle lave i vores alderdom blev blæst væk. 

Var forberedt

Fordi forløbet med Lenes sygdom var så langstrakt, havde jeg god tid til at forberede mig på det, som ville ske. Den dag, hun sov ind, var både en og samme tid både en sorgens og en glædens dag. Jeg var selvfølgelig ked af at miste min livsledsager. Samtidig var jeg glad for, at hun nu havde fået fred. Den sidste tid var der ikke meget tilbage af Lene. Det meste var sygdommen. Sådan var det.

Om lidt flytter jeg hen til en anden ejerbolig, som jeg fandt via boligportal.dk. Jeg vidste, at jeg ikke kunne blive boende i mit hus. Jeg havde heller ikke lyst. Der er for mange minder og det var også for dyrt og stort til kun mig. Derfor søgte jeg via boligportal at få et nyt sted at bo. Fremover skal jeg bo i en mindre lejlighed, hvor der er plads til mig og lidt gæster. Heldigvis var det forholdsvist nemt at komme af med huset, som jeg endda fik en nogenlunde god pris.

Selv om det er svært, så bestræber jeg mig på at se fremad. Det ville Lene også have ønsket. Jeg vil derfor stille og roligt begynde at skabe nogle rammer for det liv, som jeg nu skal i gang med. Mine børn har været bekymrede for mig. Jeg har sagt til dem, at det er der ingen grund til. Jeg står her i livet og har vinden i ryggen. Klar til at tage mod det, som livet byder mig.

You may also like...