Min weekend med knald på

Min weekend med knald på

Det var en fredag formiddag og jeg skulle ud at træne sammen med min gode ven. Vi havde trænet i omkring 2 års tid, og fremgangen var rigtig god. Vi vidste dog begge to, at vores fremgang kunne have været meget bedre, hvis vi havde ekskluderet alle former for søde sager og alkohol. Det ville dog betyde, at vores levestandard ville blive enorm kedelig, og eftersom vi stadig var unge, var det ikke noget, som vi var villige til at ofre. Træningsprogrammet var vi dog meget seriøse omkring, og vi var rigtig gode til at møde til tiden og de bestemte datoer. Kosten lagde vi også en del vægt på, men ikke til perfektion. Jeg husker, at det faktisk var hviledag i dag, men eftersom at jeg skulle til fest, og min gode veninde kom hjem fra sin rejse efter 3 måneder afsted, ville jeg gerne se så godt ud som overhoved mulig. Efter vi havde trænet, tog jeg hjem, hvor jeg fik lidt at spise, og slappede af på sofaen med lidt forskellige serier på TV2 Zulu. Jeg følte mig enormt udmattet efter træningen, og havde brug for energi, hvis jeg skulle blive klar til festen om aftenen. Derfor overvejede jeg, at spise lidt slik eller kage, for at få blodsukkeret op, selvom det var noget som jeg aldrig gjorde på grund af, at jeg synes det var for usund, samtidig med at jeg vidste, at det hurtigt stigende blodsukker ville få min krop til at blive træt igen på ingen tid, eftersom det krævede meget energi at nedbryde. Derudover var alt den alkohol, som jeg skulle indtage om aftenen heller ikke noget, som var godt for min træning, så jeg besluttede mig for at genvinde min energi gennem sund og nærende kost.

Nyt tøj til garderoben

Min weekend med knald på

Om aftenen tog jeg så hjem til min veninde for at byde hende velkommen hjem. Der drak vi et par øl, før vi tog afsted til den rigtige fest. Hun var heldigvis også en smule træt efter en lang flyvetur, så jeg vidste at hun formendelig ville hurtigere hjem end jeg selv, eftersom alkoholen nok skulle give mig en masse energi. Det endte da også med, at hun blev træt allerede ved en 1-tiden, hvorefter vi tog hjem sammen. Om morgenen tog jeg ind til byen for at købe nyt tøj.  Jeg følte, at jeg manglede en helt ny garderobe, men eftersom jeg ikke havde et enormt højt budget måtte jeg nøjes med det mest nødvendige og det tøj, som jeg fandt mest interessant. Inde i byen havde jeg dog ikke meget held med at finde, hvad jeg søgte. Jeg var ellers blevet anbefalet et par forskellige butikker derinde, men selv inde i dem, syntes jeg ikke, at der var noget, som tiltalte mig specielt meget. Jeg var dog også blevet anbefalet en online tøjside, hvor jeg burde være i stand til at finde lidt af hver. Hjemmesiden hed Andpants.com, og der fandt jeg nogle rigtig fede trøjer. Der var en helt speciel trøje fra Mads Nørgaard, som jeg forelskede mig fuldstændig i, så den købte jeg med det samme, sammen med et par andre flotte ting.

You may also like...

Skriv et svar