Naturtro overtro

Naturtro overtro

Tror lige at jeg fandt mirakkel medicinen over dem alle. Eller det må man jo ikke kalde et homøopatiske ikke testet kosttilskud. Der er jo de der regler for hvornår man må lovprise alverdens mere eller mindre virksomme planter. Så jeg videre bringer de rygter der går om denne og laver på ingen måde nogen medicinsk anbefaling!  

Men denne er til at fremskaffe i modsætning til de der acia bær alle taler om, alle magaziner lovpriser og ingen butikker sælger. Net butikker sælger dem og vist mest i pilleform. Gider ikke rigtig piller jeg vil hellere have rigtig mad og jeg er heller ikke pjattet med at købe mad over nettet. Ok proteinpulver går lige an men ikke madvarer der skulle forestille at være friske. Ok så måske lige Årstiderne men så stopper det også. Jeg var fem måneder i syd amerika og jeg spurgte på alle markeder jeg var på og viste billeder og ingen havde nogensinde hørt om hvad jeg talte om. Tilgengæld fik jeg prøvet quinoa og det var faktisk fint. Det kunne jeg sagtens finde på at købe fremover. 

 

Naturtro overtro

Jernurt!

Den her urt kan helt seriøst kurerer alt. Den bliver det nye sort uden tvivl. Jeg forstå slet ikke hvordan jeg nogensinde har overlevet. Jeg tror den kan kurere stor set alle skavanker, i hvertfald mine, og om ikke andet i samarbejde med et par andre woonder herbs. Det manglede da bare.

Den styrker hjertet og stimulerer leveren og nerverne og virker også let vanddrivende. Den er førhen blevet anbefalet mod alle sygdomme men virker mod depression, hovedpine, forsinket menstration, gulsot, søvnløshed, feber og mavekramper. Det virker som om at den almene forkølelse og influenza ikke har en chance her. 

Med den mængde drinks jeg indtager kunne jeg måske bruge noget lever stimulerende.

Man kan selv dyrke den i veldrænet jord med sol. Har dog en formodning om at det kan blive en udfordring her i danmark. Taget i betragtning af at det altid regner og vi har noget der minder om 3 solskins dage om året. Så for mit vedkommende så bestiller jeg det på matas.dk så kommer det også som ekstrakt i en fin glasflaske lige til at hælde i vand eller te.

Ydermere skal lige nævnes at denne urt ikke kun kan helbrede alverdens dårligdomme ogsom burde indtages hver dag. Den forbedrer børns indlæringsevne. Beskytter kvinden og barnet i barselssengen. Den beskytter også mod ulykke, troldom og hekseri. Det kan ingen leve uden. Tænk hvis nabokonen så på en med det “onde øje”. Hvis man gnider sig med den bliver man uimodståelig derfor løser den selvfølgelig også ægteskabelig problemer og virker somet afrodisiak. Og slutteligt men ikke mindt så løber en hest hurtigere hvis en hvisk bindes i halen. Hvad siger I, flere af den slags urter. Jeg tror da nok jeg ved hvad jeg skal bruge min altan til i fremtiden. Lige pt må jeg væmne mig med matas men jeg kan vel starte nogle frø op i en potter her henover vinteren og så sætte dem under en lampe så de får “sol”.

You may also like...

Skriv et svar