Nye gummisko

Nu er gummisko jo ikke bare gummisko, det er vigtigt du vælger den rette sko, med den korrekte pasform og støtte, så i min jagt på den rette kondisko, faldt jeg selvfølgelig også over et par Nike sneakers.

 

Historien begynder her. Jeg kom gående ned af gaden, da jeg pludselig så noget der ligesom “blinkede” til mig fra et butiksvindue. Det var de, mine nye sneaks, det var soleklart at det var dem jeg måtte eje. Som de stod der og funklede i butikken, kunne det kun betyde én ting, jeg måtte bare eje dem. Jeg fik fluks fat i en ekspedient og sagde, dem må jeg bare have, og lad det går lidt tjept. Ekspedienten kiggede noget overrasket og sagde ja ja jeg henter dem lige til dig ude på lageret. Hun kom retur med skoene og jeg kunne næsten ikke vente med at tage dem på. Jeg flåede kassen op og der lå de mine nye fine Nike sneakers. Jeg tog skoene på og mærkede efter om de virkelig var alt det jeg havde drømt om…det var de.

 

Jeg betalte hurtigt ekspedienten og hun sagde nu håber jeg så du bliver glad for dine nye sko. Jeg var parat til at løbe ud i livet og ænsede knap nok hvad hun sagde. Og bogstaveligt talt løb jeg ud af døren, hvor jeg stødte ind i en dame der sagde hov hov hvorfor så travl? Jeg nåede lige at smile til damen og sige jeg skal ud og løbe mig en lang tur for jeg har lige købt mine drømmesko og nu skal de sandelig afprøves. Damen ved døren grinede og sagde ja man skal se meget i sit liv. Jeg var allerede over stok og sten, følelsen af at løbe på en luftpude ramte mine fødder, og jeg følte mig fri som fuglen.               

 

Nye gummisko

Efter at have gået i mine nye sneakers et par dage er jeg stadig utrolig glad for dem. Tænk at man kan blive så glad for et par sneakers, det er sku næsten for dumt. Men sådan er det, man skal glæder over de små ting i livet. Jeg blev for resten også utrolig glad for et par nye jeans jeg havde fået forleden, ja som sagt glæder det om at glæde sig over de små ting i livet og hvorfor ikke, jeg er da gladere end de fleste andre mennesker fordi jeg er så glad for så mage små ting.

Nye gummisko

 

Men tilbage til mine sko, selv efter et par uger holder de stadig godt, formen har tilpasset sig mine fødder uden at miste den ydre form som se skide godt ud. Det er bare noget andet at købe Nike sko i forhold til mange andre sko mærker, deres kvalitet og pasform er altså bare i en liga for sig. Jeg har tidligere købt sko i føtex og bilka som på ingen måde har samme lækre pasform eller kvalitet. Man betaler selvfølgelig også en del mere for et par Nike sneakers i forhold et eller andet skod mærke fra føtex.

Nye gummisko

You may also like...

Skriv et svar