Plads til tøjet

Hun var så glad for sin nye lejlighed. Bolig med walk in-closet var det, og hun elskede det. Siden hun havde været en helt lille pige, havde hun drømt om at have et værelse, der kun var til tøj, tasker, sko, solbriller, smykker og alt det andet, som hun hun havde så meget af og elskede så højt.

I den nye lejlighed havde der været plads til, at hendes drøm kunne blive til virkelighed. Ved siden af soveværelset havde der nemlig været et lille værelse, som man kun kunne komme til inde fra soveværelset. Hendes far havde foreslået, at hun lavede kontor derinde. Hendes mor syntes, at det ville egne sig til at være et hobbyrum, og hendes bror havde sagt, at det da skulle være et spillerum. Men sådan var det ikke blevet.

Tid til udpakning

Da hun havde skulle pakke alle sine ting ned, var det faktisk gået overraskende hurtigt. Hun havde selvfølgelig heller ikke så frygteligt mange ting, for hun boede jo hjemme. Det havde derfor ikke taget hende lang tid. Til gengæld havde det taget lang tid at pakke alt tøjet ned. Hun holdt så meget af alt sit tøj, så selvfølgelig skulle det pakkes rigtig fint ned. Hun havde ikke nænnet at lægge det i flyttekasser, så hun havde lånt alle familiens kufferter, og så havde hun selv kørt dem frem og tilbage i bilen. Hun skulle nemlig ikke nyde noget af, at de skulle stå ude på en trailer i regn og blæst, eller i allerværste fald falde af traileren.

Hun havde troet, at udpakningen ville gå hurtigere end nedpakningen. Det havde dog taget lang tid at finde ud af, hvor tingene skulle hænge og ligge. I hendes nye walk in-closet havde hun nemlig fået plads til nye store skabe, reoler, skokasser og en lille kommode med et spejl over, så hun kunne have sine smykker der. Hun havde hygget sig med at pakke alle tingene ud, og hendes forældre og bror havde grinet lidt af hende.

Misundelige veninder

Hvad familien ikke forstod, det gjorde hendes veninder derimod. De var også utrolig glade for tøj, og da de kom på besøg i hendes lejlighed for første gang, var det første de skulle se da også hendes nye walk in-closet, og hvordan hun havde indrettet sig.

Plads til tøjet

De havde allesammen beundret det, og det var endt med, at de havde brugt flere timer på at kigge på tøj og snakke om, hvad de godt kunne tænke sig. De var allesammen studerende, så de havde ikke råd til en masse dyrt tøj, men de sparede gerne op til enkelte gode kvalitetsting. Sådan havde de faktisk siddet mange gange, hvor de bare havde drømt højt.

Plads til tøjet

Veninderne havde også spurgt hende, om hun ikke havde ryddet op i hendes tøj, da hun så flyttede. Hun tøvede lidt med at svare, for det havde hun faktisk ikke. Selvom der var noget af hendes tøj, som hun aldrig rigtig brugte eller faktisk aldrig havde haft på, så beholdt hun det alligevel. Hun vidste jo ikke, om hun en eller anden dag ude i fremtiden kunne stå og få brug for netop det stykke tøj.

You may also like...

Skriv et svar