Rengøring af dine smykker

Rengøring af dine smykker

Rengøring af smykker er virkelig ret simpelt. Den bedste måde at rense dine smykker og smykkesten er ved opblødning i varmt vand med et mildt flydende vaskemiddel eller sæbe. Efter at have ladet dine smykker i blød i tre eller fire minutter, skal du da skylle det af under rindende vand (sørg for, at afløbet er lukket), og derefter duppe det tørt med en blød fnugfri klud eller køkkenrulle. Du bør rense dine smykker ofte at undgå at skulle tage det til en guldsmed eller med dyre og skadelige rengøringsmetoder. Der er mange hjemmemidler og gamle kone-råd, der beskæftiger sig med hvordan man kan rense smykker. De fleste af disse ikke alene er ineffektive, men kan også være yderst skadelige for dine smykker. Nogle eksempler på disse indbefatter: Tandpasta: En af de mest almindelige hjem midler til rengøring af smykker er tandpasta. Du bør absolut aldrig bruge tandpasta til at rense dine smykker! Tandpasta er slibende. Selv om dette er en god ting for rengøring til plak fra tænderne, vil det ridse guld og blødere ædelstene. Kogende vand: Mange mennesker tror, at kogende vand på smykker er en god måde at rense dem. Faktisk er kogning en af de nemmeste måder at ødelægge fine smykker. Kogning af dine smykker kan knække eller misfarve ædelstene, selv diamanter. Ammoniak: Ammoniak er okay at bruge på diamanter, rubiner og safirer, men vil skade andre ædelstene. Ammoniak bør kun anvendes på ubesatte diamanter. Smykker med diamanter bør aldrig rengøres i sure opløsninger eller ammoniak. Professionelle poleringsløsninger: Professionel polering har et mildt slibemiddel i dem. Dette slibemiddel vil gøre dine guldsmykker skinnende, men det vil også ridse guld. Rengøring af smykker ofte vil gøre det gnistrende og glansfuldt igen. Diamanter især bør renses regelmæssigt, da de naturligt tiltrækker fedt. En ren diamant med lidt fejl kan se ti gange bedre ud end en beskidt fejlfri én.

Polering af dine smykker og smykkesten er med til at forny smykkets udseende, så det fremstår rigtig flot og som helt nyt. Det er en perfekt måde at shine dine arvestykker så din mormors broche eller halskæde er pæn og skinnene.

Rengøring af dine smykker

Smykker er en del af dit look

Smykker er en del af dit udseende og er med til at peppe dit outfit op, så en ganske simpel sort bluse kommer til at være smart og se trendy ud. For med et pænt smykke kan man få en enkelt bluse til at lyse op og se smart ud.

Smykker er kan bruge både til dagligt på arbejdet og i weekenden til fester. Det er så bare forskelligt hvilke smykker man bærer og kombinationen af dem, for hvis man skal til fest, så skal der mere knald på smykkerne evt. med et stort smykke der pryder på halsen og lidt vildere øreringe, så det er sat op til fest.

Til hverdag kan man bærer en mere simpel halskæde og ørestikker og fingerringe, så det giver et udtryk af professionalisme og enkelthed der passer til dit tøj når du er på arbejde.

You may also like...

Skriv et svar