Sådan finder du en slankekur der rent faktisk virker

Sådan finder du en slankekur der rent faktisk virker

Sommeren står for døren – og det samme gør badesæsonen. Det betyder måske også, at du i øjeblikket kigger lidt ekstra i spejlet og tænker, at du måske godt kunne tåle at smide et kilo eller to.

På kort sigt betyder det naturligvis også, at du har brug for at blive slank i en fart. Og det findes der rent faktisk også masser af muligheder for. Men det er ikke den sjoveste form for slankekur, for den involverer afsavn i form af f.eks. rigtig mad.

En hurtig slankekur

Hvis du skal smide nogle kilo i en fart, så kan en måde at gøre det på være at spise et slankemiddel. Dette slankemiddel kan f.eks. være et slankepulver. Der er rigtig mange slankepulvere på markedet, der lover ”guld og grønne skove”. Virkeligheden er desværre som regel en anden. Det er bare varm luft.

Der er dog enkelte slankepulvere, der rent faktisk holder hvad de lover. Et af dem er Nupo Kuren, der er en måltidserstatning. Her får du alle de mineraler og vitaminer, som du har brug for – samtidig med at indtaget af kalorier er meget lavt.

Nupo fås også som færdigblandet shake, suppe og ikke mindst barer, som er nemme at tage med på arbejde eller til træning.

Et alternativ er slankepiller, hvor Alli-pillen er blandt de mest populære. Den er den eneste slankepille, der er receptfri. Slankepiller er dog generelt til meget overvægtige, så med mindre du hører i den kategori, er slankepulver nok et bedre alternativ.

En effektiv slankekur

Men træerne vokser ikke ind i himlen. Du kan bruge slankepulver eller slankepiller som en kickstarter til din slankekur – men på lang sigt er det ikke en slankekur der virker. Her skal helt andre metoder til.

Du kender sandsynligvis godt metoderne, hvis du skal være helt ærlig. Problemet er bare, at det ikke er den mest spændende metode – specielt ikke i begyndelsen. Efterhånden som det bliver en livsstil, bliver det dog meget nemmere at overholde.

Grundreglerne er simple: sund mad og masser af motion. Problemet er bare, hvad er sund mad? Vi kan jo nok alle sammen blive enige om, at sund mad ikke er pommes frites og is. Men her hører enigheden også op.
Sådan finder du en slankekur der rent faktisk virker
Nogle mener f.eks. at man sagtens kan spise masser af fedt, bare man holder sig fra kulhydrater. I den tankegang skal man også fylde sig med proteinholdig mad.

Andre går ikke så meget op i, hvor kalorierne kommer fra – så længe man ikke indtager for mange af dem. Vægtvogterne har f.eks. et pointsystem, der giver mulighed for at tælle kalorier. Og har man spise kaloriefattig mad, kan man ifølge deres system ”belønne” sig selv med lidt usundt.

En god metode til at holde motivationen kan være at give sig selv én ”snydedag” hver uge, hvor man kan spise det usunde. Sjovt nok bliver det hurtigt sådan, at man faktisk ikke har lyst til at spise usundt, når man lever sundt resten af ugen.

Og husk så at hvis du for alvor vil smide nogle kilo, så bør masser af motion også være en del af din kur. Så på med løbeskoene eller tag en tur i fitness-centret. Du har det også så godt bagefter.

You may also like...

Skriv et svar