Sommerferie

Min kæreste og jeg havde besluttet os til at vi skulle finde ud af hvor vi skulle på sommerferie henne af i år. Både mig og min kæreste havde endelig fået planlagt ferie på vores respektive arbejdspladser og det var heldigvis lykkedes os at få i de samme tre uger. Min kæreste er ikke til strandferie og det er jeg sådan set heller ikke i hvert fald ikke i flere dage i træk. Tidliger har min kæreste og jeg været på storbyferie og ville egentlig gerne have en blanding af storbyferie og en masse natur. 

Sommerferie

Østrig

Sommerferie

Jeg foreslog derfor min kæreste at vi kiggede nærmere på Østrig, hvor vi kan kombinere natur og sorby oplevelser i et land med en god gastronomi, flot natur og venlige mennesker. Vi skulle imidlertid først have bestilt nogle flybilletter og det gjorde jeg på travelmarket hvor man kan søge blandt alle rejser til den udvalgte destination i en udvalgt periode som man selv bestemmer. Jeg fandt nogle rigtig billige billetter ti Wien, da det er en by som jeg rigtig godt kunne tænke mig at opleve. Den skulle være så flot med en masse flot arkitektur og gamle kage saloner. Der regnede jeg med at vi skulle tilbringe en 4 dage og derefter skulle vi så tage videre for at vandre. Jeg har derfor sammen med min kæreste siddet og pløjet nettet igennem for at se hvor det er man skal vandre i Østrig hvis man skal opleve lidt af hvert det vil sige god mad, flot natur og venlige mennesker. Jeg kan afsløre at der er utrolig mange steder man kan tage hen. Der er Tyrol, Kitzbuhler Alpen, Lech og mange andre. Både mig og min kærste har derfor haft mange spekulationer omkring hvor vi skal tage hen til sommer, men vi er blevet enige om at efter Wien går turen til Kitzbuhler Alpen hvor vi skal være i 6 dage og vandre. Det hotel som vi skal bo på er ret godt og et typisk østrigsk et med bjerge, blomster og smuk natur rundt omkring. Vi skal bo på hotellet i alle 6 dage og vi tager således bare dags vandreture ud i den østrigske natur, nyder den smukke natur og de gode spisesteder. 

Udstyr

For at blive helt klar til ferien mangler jeg dog en del udstyr heriblandt nogle gode vandresandaler, nogle vandrerbukser og et par bluser af uld så man ikke bliver kold hvis det lige pludselig skulle begynde at regne når man er oppe på bjerget. Jeg har derfor været i forskellige butikker i København, som for eksempel spejdersport og friluftsland, for at finde det rigtige udstyr til den rigtige pris. Jeg har blandt andet fundet et par rigtig lækre vandrebukser som kan lynes af ved knæet således at de både kan bruges som shorts og som lange bukser i en flot mørkebrun farve. Hertil et par vandresandaler i en sart lyslilla farve som rigtig matcher og som også er nogen jeg kan bruge til daglig de er nemlig smadder behageligeat gå i og man kan virkelig gå langt i dem. 

You may also like...

Skriv et svar