Sommerfest

Sommerfest

Når foråret begynder at vise sig, så ved jeg, at det er tegn på, at jeg skal begynde at tænke på den årlige sommerfest. Siden jeg var helt lille, har mine forældre holdt en stor fest hver sommer. Det har blot været en fest, som fejrede, at vi alle gerne ville se hinanden, at vi havde muligheden, og at det nu var blevet forår. Det har altid fungeret sådan, at mine forældre sørgede for drikkevarer og noget dessert, og så tog alle gæsterne hver en ret med, som kom op at stå på en fælles buffet. Det koncept har virkelig fungeret.

Hos mine forældre endte det altid med, at det var min far, der stod for at skaffe øl, sodavand og vin til festen. Min mor sørgede så for desserten. Hun har også altid været en haj til det med desserter, og hun har lavet alt fra is til jordbærtærter og de fineste kager. Hun har altid været god til at finde på noget nyt, og det er så kommet os andre til gode. Hun har vist aldrig lavet noget mad, som ikke har været en stor succes.

Traditionen gives videre

For et par år siden blev mine forældre nødt til at flytte fra deres store dejlige hus. De flyttede til et mindre hus, og det var simpelthen nødvendigt. Deres helbred var ikke længere, hvad det havde været, og det var deres overskud derfor heller ikke. Mine forældre ville derfor hellere bruge deres energi på et dejligt liv end på et stort hus. Det forstod jeg også godt, men det betød også, at traditionen omkring den årlige sommerfest blev givet videre til mig.

Jeg ville med glæde overtage denne tradition, for jeg vidste også, at mine forældre ikke ville slippe styringen. Jeg står for at sørge for, at der er et rent og pænt hus til rådighed, en have med telt, borde og stole. Min far sørger stadig for alle drikkevarerne, og så hjælpes jeg og min mor ad med at sørge for desserten, det er dog stadig hende, der står for det meste. Sådan vil hun helst have, at det er, og det passer mig egentlig rigtig fint.

Huset skal være i orden

Når jeg i år skal forberede sommerfesten, så er det derfor hovedsageligt mit hus, som jeg skal kigge på. Det trænger til nogle forbedringer nogle steder, men jeg ved også, at jeg ikke selv er særligt handy. Som jeg tidligere har gjort, klikkede jeg mig derfor ind på hjemmesiden byggestart.dk. Her har jeg tidligere hentet forskellige håndværkertilbud, og jeg har erkendt, at det er det bedste for mig. Hvis jeg selv prøver at ordne tingene ved mit hus, så bliver det nemlig ikke så godt, som jeg selv vil have det.

Sommerfest

Småtingene kan min far dog godt hjælpe mig med, og jeg har derfor aftalt med ham, at vi om et par weekender skal male mit stakit sammen. Det er så dejligt, at jeg har en familie og nogle forældre, som gerne støtter og bakker op, når de har muligheden for det.

You may also like...

Skriv et svar