Stress på kontoret

Jeg fik på et tidspunkt til opgave, henne på kontoret, at skulle tage nogle dokumenter til makulering. Kontoret havde købt en splinter ny makulator igennem online butikken lomax.dk, lomax er sådan en butik der udruster og forsyner kontorer med alt det rigtige og nødvendige inventar, man kan, som sagt blandt andet købe makulator derinde fra.

Åh nej

Men det var altså således at jeg skulle skaffe disse dokumenter af vejen, og det var også fint nok, og det gik glimrende, det var jo heller ikke en uoverkommelig opgave. Senere på ugen, spørger min chef indtil et specifikt dokument. Han spurgte om jeg havde set den sag, og om jeg havde lagt den et bestem sted. Jeg havde ikke set noget til dokumentet, og vidste ikke hvor det var. Hele kontoret gik halvt i panik, ingen kunne finde disse forsvundne dokumenter, som skulle bruges ugen efter, og det var derfor vigtig at de blev fundne. Det spekulerede længe over hvor de dog kunne ligge, for de burde i princippet have ligget på sin plads, i deres ringbind. Da der eftersigende ikke havde været nogen, som ikke havde arbejdet med den sag i et stykke tid.

Stress på kontoret

Senere på ugen, finder jeg disse forsvundne dokumenter i papirskurven, til makulatoren, og de er selvfølgelig ødelagte helt og fuldstændigt. Det har så tilsyneladende været mig, som har ødelagt dokumenterne, de må have ligget imellem de andre mapper med dokumenter, hvilket jeg så ikke kunne forstå. Min chef blev lidt sur på mig, til at starte med, og jeg fik lidt skæld ud, for ikke at have tjekket papirerne igennem. Det har nok været stressen der har taget overhånd, for der var mange dokumenter, og jeg burde ikke skulle dobbelt tjekke hvad der skal smides ud og hvad der ikke skal. Han indså senere på ugen at det nok have været hans fejl, fordi at han havde haft dokumenterne fremme og kigget dem igennem, og sandsynligvis glemt dem, og lagt dem i stakken som skulle makuleres. Sådan kan det jo engang imellem gå, hvis man har for meget om ørerne så kan man snildt komme til at tabe tråden i forhold til en sag eller emne.

You may also like...