Værktøjet til udendørsrengøring

Værktøjet til udendørsrengøring

Enhver gør det selv mand med respekt for sig selv har selvfølgelig en højtryksrenser til at klare alle de udendørs rengøringsopgaver. Sådan en kan bruges til stort set alt, hvad end det er fordi man skal spule fliserne, rense græsslåmaskinen, klare undervognen eller få renset kloaksystemet lidt igennem.

Rigtig mange modeller

Der findes efterhånden også en masse modeller på markedet, så derfor kan det måske være lidt svært at finde ud af hvad det lige er for en man skal gå efter. Nogle af de små modeller kan nemlig gå hen og have lige lidt for svært ved at klare alle opgaver, mens de store kun er for professionelle og skal bruge stærkstrøm for bare køre.

Prisen spiller ind

Endelig så er prisen også vigtig da du nogle gange godt kan støde ind i en fantastisk rabat, men hvor du så skal ud og købe en masse ekstraudstyr til ekstra pris udover maskinen.

En af mærker du dog bør kigge efter Nilfisk, da de er kendt for at lave nogle af de bedste og mest stabile modeller på markedet. Her skal du igen være opmærksom da de har et tocifret antal modeller på banen der er delt ind i forskellige kategorier.

Disse indikerer hvor kraftig maskinen er og hvor den kan, så hvad du vælger kommer lidt an på hvad du mener du kommer til at bruge den til. De almindelige modeller ligger på mellem 500 og 1500 kroner alt efter hvilken højtryksrenser du vælger og hvor du køber henne. Disse er nok dem som du som almindelig husejer kommer til at kigge efter.

Skal du bruge mere kraft kan du også gå et skridt op, hvor de i stedet ligger på mellem 2.000 og 2.500 kroner og endelig er der de professionelle som ligger på den anden side af 3.000 kroner.

Udfordringen med konen

Værktøjet til udendørsrengøring

Der er en sjov ting omkring powertools og mænd. Langt de fleste synes at det er helt fantastisk at kigge på og også meget gerne købe. Det er noget man kan vise frem til de mandlige venner der kommer på besøg. Lidt i samme stil som når man står og ”sparker til dæk”.

Udfordringen kommer når de forskellige ting skal købes. De koster gerne relativt mange penge og man bliver aldrig færdig med at købe powertools. Det er lidt på samme måde som kvinder har det med sko. Man mangler altid lige lidt flere og det er ikke et argument, at man nok aldrig kommer til at bruge dem.

Sådan er det også med værktøj. Mange mænd ejer ting de aldrig nogensinde kommer til at bruge, men det er bare fedt at eje. Naturligvis stiller ens bedre halvdel sig på tværs og særligt hvis man har fælles økonomi.

Ikke at man kan fortænke hende i det, for man kan hurtigt købe sig fattig, men det kan være lidt irriterende når der bliver lagt låg på de fantastiske ting som man bare synes at man må eje. Egentlig er sammenligningen med sko nok en af de bedre når man skal se forskellen mellem de to køn.

You may also like...